На война като на война. Залогът е голям. Британското правителство окончателно

...
На война като на война. Залогът е голям. Британското правителство окончателно
Коментари Харесай

Война. Англия и Дания се скараха заради феновете

На война като на война. Залогът е огромен. Британското държавно управление дефинитивно отхвърли да пусне датски почитатели на полуфинала срещу Англия в сряда. Така още веднъж публиката на стадион „ Уембли “ ще фаворизира значително „ трите лъва “.

„ Трябва да се надяваме, че министър председателят Борис Джонсън ще разреши на хиляди наши ентусиасти да пътуват “, сподели датският треньор Каспер Хюлманд. Думите му обаче бяха подценени от английските управляващи.

Причината е, че на Острова върлува вид „ Делта “ на ковид. Ако почитатели от Дания дойдат във Англия, би трябвало да бъдат сложени под 10-дневна карантина.

„ Сега би трябвало да активизираме всички наши сънародници, които живеят в страната – заяви Рони Хансен, шеф на датската федерация. – Имаме 5000 билета, само че никой не може да пътува. “

Дания ще започва нови договаряния с английските управляващи в случай, че завоюва полуфинала против Англия. Те включват разрешение за особено пътешестване на 1000 души към „ Уембли “.

„ Червеният динамит “ се класира за първи път на полуфинал от 1992 година, когато се събра от плажа за мястото на някогашна Югославия и най-после завоюва шампионата в Швеция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР